top of page
Empire bar inspectie

Empire bar inspectie

Bar montage

Bar montage

Lambrisering

Lambrisering

Lambrisering

Lambrisering

Scharnieren plaatsen

Scharnieren plaatsen

Afwerking

Afwerking

Ons Bedrijf

Historiek

 

Als kind stond ik vaak te kijken bij de timmerman op de hoek van de straat. Gefascineerd keek ik dan toe, hoe hij op ambachtelijke wijze prachtige meubels maakte. Op de kunst en film academie heb ik later geleerd te werken met kleuren en materialen en deze toe te passen in de decorbouw. De fascinatie in antiek en oude ambachten bleef echter. En daar iets moois mee gaan doen, was uiteindelijk dan ook van zelfsprekend. Na jarenlang kennis opgedaan te hebben bij een groot bedrijf in kunst en antieke bouwmaterialen, ben ik in 2004 zelfstandig verder gegaan om zo mijn eigen visie verder te ontwikkelen.


Doelstelling: De oude stiel van vroeger, nieuw leven inroepen. Een mooi product op de oude ambachtelijke wijze gemaakt, te kunnen leveren aan onze klanten. Daarbij leveren wij al onze meubels in blank onbehandeld grenen en is de klant volledig vrij om zijn eigen kleur te bepalen. En hierin zijn wij zeker geslaagd! Het geeft me iedere dag veel voldoening, dat ook onze klanten zien wat een prachtige producten er met hand gemaakt worden en vooral waar zijzelf ook de eigen laatste hand hebben gehad. 

Inspiratie voor het gebruik van oude technieken haal ik uit het bezoeken van oude markten en oude gebouwen in binnen en buitenland. Ik hoop ook dat u iets leuks vindt op onze site waarvan u nog vele jaren plezier zult hebben.

Ik wil u danken voor uw bezoek aan onze website!

 

Met vriendelijke groet,
Max Fahmy 

 

bottom of page